perjantai 5. huhtikuuta 2013

Bling Bling - My savior!

Keväkevätkevät <3 Kohta se tulee. Ainakin fiilis on keväinen, tekee mieli shoppailla :) 

Mun ehdoton lempi"asuste" on korvakorut!!! Korviksia vois olla vaikka kuinka paljon, ihan kuten kenkiä tai kaulahuivejakin ;) Aina haluaa ostaa lisää, koska tarvitsee lisää! Itse vaihtelen korvakoruja oman mielialani mukaan. Korvakorut, uskokaa tai älkää, ovat pelastaneet huonon päiväni, oloni ja joskus jopa krapulani! 

Korvakorut ovat edullinen piristys kun tekee mieli ostaa jotain, mutta ei ole paljon rahaa! 

(Pahoittelen kuvien laatua, 
otettu kännykameralla, 
omaa kameraa tällä 
hetkellä mahdoton käyttää)
Korvakorut kertovat ihmisestä, koska niitä on niin paljon erilaisia ja niissä on aina jotain persoonallista :)

Suomessa ehdoton lempparikorukauppani on Glitter. Viime viikolla piristin itseäni näillä (oikealla) ihanuuksilla. Todella kevyet ja persoonalliset, asussa ei tarvitse olla juuri mitään muita asusteita mun mielestä, nää on niin näyttävät kun haluaa hieman "hullutellakin". Hinta vain 8,90 e. On harvinaista löytää Suomesta suuria ja samalla kevyitä korviksia, Yhdysvalloissa ollessani löysin niitä päivittäin! Täällä Suomessa olen monta kertaa erehtynyt ostamaan liian painavia korviksia, jotka ovat todella kauniita, mutta niin painavia, ettei niitä yksinkertaisesti pysty käyttämään.
Nämä seuraavat ovat yhdet mun ehdottomista lemppareista: Yhdysvalloista ostetut isot turkoosinkultaiset todella kevyet renkaat <3 Nämä ovat juuri ne, jotka ovat pelastaneet mm. usean krapulapäiväni :)

Oikealla minulla ihanuudet päällä viime kesänä Nevadassa Hooverin padolla. Mun "tyylin" ehdoton piste ii:n päälle! :D Tehkää pliis Suomessakin enemmän näitä kevyitä, isoja korviksia.

Rakastan muutenkin isoja rengaskorviksia: Ne on klassiset, mutta itsessään jo niin näyttävät, ettei kannata kauheasti mielestäni muita isoja koruja silloin laittaa.Tässä yksi lauantai-illan lookini (oikealla), josta itse pidin kovasti juuri täydellisen korvakoruvalinnan takia!
Musta kokonaisuus ei olisi sama ilman ihania kultaisia renkaitani, jotka ostin Accessorizesta.

Miten valita oikeat korvakorut?

Itse mietin aina ensin, missä tunnen oloni hyväksi ja nätiksi: Korvisten tulee tuntua olemattomilta, mutta korostaa omia hyviä puolia. Mieti, minkä muotoisissa, kokoisissa ja värisissä korviksissa viihdyt itse parhaiten ja minkälaisista tykkäät! Itse rakastan suht. isoja korvakoruja, sillä ne sopivat mielestäni minulle. Minulla on suhteellisen suuri pää :D ja lisäksi tykkään pitää hiuksia auki tai sivulla näkyvissä, joten pienet korvikset eivät näkyisi hiusteni läpi.

Pyöreiden korvakorujen lisäksi tykkään ns. "roikkuvista" korviksista, joissa on blingblingiä :D "Timantit" kaunistavat aina! Vai mitä sanotte näistä ihanuuksista? Haluun niin kaikki! Näitä voi mun mielestä pitää sekä arkena että juhlassa.

Näistä voisi tulla mun uudet "huonon päivän korvikset" Kun tällaset blingit laittaa korviinsa, ei voi tuntea itsensä muuksi kuin nätiksi ;)



Pitkät korvikset hoikentavat ja pidentävät kaulaa. Korvisten valinnassa kannattaa miettiä omien kasvojen ja leuan muotoa: Pään yläosasta pyöreämpiin kasvoihin sopii mielestäni juuri kaulaa pidentävät korvakorut! Jos on kovin sirot kasvot, sopivat varmasti myös sirot korvakorut. Mutta jälleen, tämäkin on yksilöllistä! Itselleni sopii myös ns. roikkuvat "salmiakinkuvioiset" korvikset. Nämä (vasemmalla ja oikealla ylläni kuvassa) ovat yhdet omista vakiokorviksistani vaikka rihkamaa ovatkin! Ovat kestäneet yllättävän hyvin: Yli kolme vuotta tummumatta! :)

Kaikki kauniit korvikset eivät sovi kaikille. Esimerkiksi näissä (vasemmalla), tällä hetkellä supertrendikkäissä, mutta samalla klassisen tyylikkäissä spiraalikorviksissa, on liian vähän "pintaa" minulle. Haluaisin nämä, mutta en hanki, sillä tiedän, että tulisin käyttämään niitä ehkä vain kerran.

Tässäkin kuvassa yhdet upeimmista, ihanimmista, tyylikkäimmistä, seksikkäimmistä ja naisellisimmista blingbling -korviksistani näkyvät jopa pimeällä ja hiuksistani huolimatta! Kuva otettu Las Vegasista, jossa Bling Bling on mielestäni ehdoton ja ainoa oikea korvisvalinta illaksi! ;)


Valitettava etiketti 

Suomessa näyttäviä korvakoruja ei valitettavasti voi käyttää tietyissä töissä ja tilanteissa. Ikävää. Itse ainakin saan korviksista paremman fiiliksen ja näin ollen olen varmasti tehokkaampi ja tuottavampi :D

En yleensä pidä kovin pienistä korviksista, mutta jos on ihan pakko niin nämä (vasemmalla omat ja alla Ebay:stä ja Google) ovat ihan ok. Blingbling korvikset ovat näkyvät pieninäkin! ;)






Korviksilla kannattaa myös pitää hauskaa ja jos on iloisella tuulella voi mielestäni laittaa hieman erikoisemmatkin tai värikkäät korvikset. Myös erikoiset korvikset voivat olla kauniita! Tietysti kannattaa valita jotain, mistä itse pitää.

Jos itselläni on hyvä ja iloinen olo saatan käyttää näitä sinikeltaisia (oikealla) korviksia! En ole mikään värihullu, mutta käytänkin näitä mustien tai valkoisten vaatteiden kanssa. Keltaisesta osasta tulee ihan  aurinko mieleen ja haluankin korviksillani antaa ihmisille iloista mieltä! Pisaranmalliset korvikset ovat mielestäni todella kauniit ja naiselliset! Lisäksi jopa sivistyneetkin ;) Vasemmalla olevat ovat niin herkulliset H&M:stä, ihan kuin karamellit <3 Joudun ehkä sortumaan niihin...


Löysin tällaiset söpöt perhoskorvikset netistä :) Niin suloiset!


Timanttiloistoa <3 Diamonds are forever <3







Juhliin kannattaa hankkia kunnon blingblingiä! Näin näyttäviä koruja saa ja voi harvoin pitää missään, joten upeat, näyttävät timanttikorvakorut erottavat juhlan arjesta ja tekevät juhlasta mitä juhlavimman ja erityisimmän!

Ja lopuksi: Tähtien loistoa. Beyonce on yksi joka todella uskaltaa käyttää upeita, näyttäviä koruja! Vauuu :)





 Heidi Klum käyttää hauskoja, mutta samalla seksikkäitä ja kauniita korvakoruja jopa punaisella matolla!

Ihana vaatteen ja korvakorun yhdistelmä Angelinalla! Tässä on rokahtavaa naisellisuutta ;) Korviksissa on asennetta, mutta ne eivät ole liian rohkea yhdistelmä seksikkään kiiltäväpintaisen asun kanssa, vaan jopa tasapainottavat sitä naisellisemmaksi!

 Ihastuin näihin korviksiin! Nämä ovat niin kuninkaalliset ja ainoastaan erityistilaisuuteen ;) Huoh, mistäköhän noita sais? ;D

Klassista Hollywood-glamouria nykyaikaisilla timanttikorviksilla! (Kuvassa venäläissyntyinen huippumalli Natasha Poly)



Suosittelen kokeilemaan korviksia päivän piristäjäksi! Tehoaa ainakin mulla :) Ollaan myös rohkeita korvisvalinnassa, joskus siitä "ei niin tavanomaisesta" saattaakin tulla lemppari <3




Ihanaa aurinkoista onnellista viikonloppua!




Lähteitä











https://www.google.fi/search?q=accessorize&aq=f&um=1&ie=UTF-8&hl=fi&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=FdteUZaaDoOL4AS4l4HwBw&biw=954&bih=873&sei=sN5eUdnXFaau4ATK_4HYCQ#um=1&hl=fi&tbm=isch&sa=1&q=big+diamond+earrings&oq=big+diamond+earrings&gs_l=img.3..0i19l3.1604.5769.0.6119.20.11.0.9.9.0.99.786.11.11.0...0.0...1c.1.8.img.2AIR46CC8_4&bav=on.2,or.r_cp.r_qf.&bvm=bv.44770516,d.bGE&fp=414da2fe1fe0be2d&biw=954&bih=873&imgrc=s9m6ZRO1ghGZGM%3A%3Bd_nBJoiaDvgxvM%3Bhttp%253A%252F%252Fdiamondsinstyle.com%252Fblog%252Fwp-content%252Fuploads%252F2011%252F08%252Fc-e54b_2.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fdiamondsinstyle.com%252Fblog%252Fno-need-for-big-diamonds-earring-it-must-sparkle-and-shine-that%2525E2%252580%252599s-what-everyone-like.html%3B1383%3B1180




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti